Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

Nechápu, proč hlavní články vycházejí v době mé nepřítomnosti...moje poznatky, tipy, a jiná různá doporučení pak chodí s křížkem po funuse....Takhle se nikdo nedozví, že soccer vznikl z fotbalového klání dvou týmu bezdomovců v rámci hnutí za lepší zítřky pro socky.

Jinak ale dík za lekci anglického jazyka, mám s ním trochu problémy, naštěstí však hraji fotbal mlčky, neb se mi již několikrát v zápalu boje stalo, že jazyk jsem si skousl.

2 0
možnosti

Františku, jestli to není obráceně. Proč se nějde touláte, když vychází důležitý článek? Jestli to není pohrdání hodnotami.:-)

2 0
možnosti
Foto

TIPOVACÍ SOUTĚŽ NĚMECKO - ARGENTINA

Když už čekáme na finále, tak zde vyhlašuji tipovací soutěž.

1 0
možnosti

To je super výuka. Jen si říkám, že pokud toto všechno měl zmáknout Beckham, tak se nedivím, že chtěl raději zpátky do Evropy :-))))).

1 0
možnosti
Foto

Tohle je odposlechnuto z amaterskych zapasu . Profici min mluvi a vic hrajou.

0 0
možnosti
MK

R^ Pěkné. Pokud budete mít čas, podívejte se na film popisující počátky fotbalu v Německu. "Velký sen"  -  nádherný film  http://www.youtube.com/watch?v=DKtKGnsK3OI

2 0
možnosti
Foto

Dik za tip. Mrknu na to

0 0
možnosti

Pěkný, jen by mě zajímalo, jestli by třeba co je nutmeg věděl i Petr Čech;-D

1 0
možnosti
Foto

To by me taky zajimalo. Anglicani maji urcite vlastni slang

1 0
možnosti
AJ

Díky, bylo to zajímavé čtení.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 19,53
  • Průměrná čtenost 920x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.