Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Že se chystá v Kanadě Vencouvej a Demontreal už nás informoval nezávislý zpravodaj z Facebooku Marek Trizuljak. Netušila jsem však, jak silně to vře tak nedaleko od nás! Liberec nemůže zůstat stranou a hlásí usilovnou práci na Libertexu! Pro začátek bychom se rádi odtrhli od věčného mračna zabodnutého na Ještědu, ostatní odtrhy ještě projednáme. Samozřejmě až po tom, co si odhlasujeme, že se jednoznačně musíme odtrhnout.

5 0
možnosti
Foto

Tak projednávejte. V létě byste mohli obnovit tradici Libereckých výstavních odtrhů. To by se pak diváci vůbec nemohli odtrhnout od televize. Obzvlášť pokud bys soutěžila v kategorii odtrhávání náplastí.

Aneb co můžeš vyhrát letos, neodkládej na příští rok. :-)

4 0
možnosti
DT

Krásné shrnutí. Ale pomysleli jste na to, co s hradeckými pracanti, kteří budou náhle žít v zahraničí? :-) Co když vám je Praha vrátí? Co všechny ty vědecké programy, které byly financovány tou či onou Prahou? Můžete garantovat, že vědci nepřijdou o chleba a máslo s pažitkou na něm?

Bacha na ně, oni se skoro všichni umí podepsat.

1 0
možnosti
Foto

Na příchod pracantů je Hradecký kraj skvěle připraven neb má v plánu svépomocí zasypat Obří důl. To by mělo zaměstnat navrátilce alespoň na dva roky. S máslem a pažitkou to bude horší. Ty asi dojdou už příští měsíc. Ale tisková referentka Marie Antoinetta říká, že ani to nebude problém, protože vědci mohou jíst koláče. :-)

4 0
možnosti
Foto

Řeháčku. Jane..chce se mi napsat něco intimního... jakože ti rozumím a ty rozumíš mně a jsem zamilovaný do stejnýho kraje a že už TOHLE teda bylo třeba říct... aže vážně nejde, aby třeba Zemská brána byla jen nějakej planej pojem na mapě z Geoústavu v Praze aže Emil Holub z Holic u Borohrádku... ten ... ten to věděl dávno.... Věnoval Národnímu muzeu asi dvacet vagónů trofejí a nemělo to kvóty,které ovšem králoismu stačí bohatě.. tak si to nevzali... Podpořím v revoluci... častolovická hraběnka se nedávno ptala u večeře, proč zůstat.... jděme do toho:-)R^

a to vůbec neřeším, jak v Británii na místním blogu a doma u snídaní a čajích o páté řeší Hrexit... žijou tam tím , jak posedlí... neměli bychom je zklamat...

1 0
možnosti
Foto

Ále, klidně napiš něco intimního. Však víš, že jsme tu sami... ;-D

Ovšem představa, že angličtí velkovévodové řeší při čaji o páté hradecký exit stojí za zamyšlení: "Oh Blimey! Those pesky Eastern Bohemians are at it again. Haven't you heard, James? Jolly good show - by tomorrow they might very well be independent. Pass the cucumber sandwiches, please".

1 0
možnosti
JM

Mezi CZ a PL, to máte šanci na dlouhou existenci. Já bych se v případě PLEXITU ocitl mezi malým Ruskem, Merklínem, Pražáky a Jihočeskými lakomci. Neřešitelná situace, když nám zrušili obranné jednotky na Zelené hoře...;-)

1 0
možnosti
JM

Nějak zahaproval systém. Reagoval jsem na vaši reakci na moji reakci...8-o;-D

1 0
možnosti
JM

Hradecký kraj, Hradecký kraj... Není to ten kousek země mezi Českem a Polskem, nedaleko Pardubic?;-D

2 0
možnosti
Foto

Zatím ne. Ale hned po Hrexitu to kousek země mezi CZ a PL skutečně bude :-)R^ A setsakramentsky pěknej kousek. ;-D

1 0
možnosti
Foto

:-)R^

Bude následovat Lexit, opřeme se do toho s Koutkovou a ono to půjde.:-)

2 0
možnosti
Foto

Tak si hlavně nachystejte dobrý opěradla ať se nemusíte opírat holýma rukama :-)

3 0
možnosti
Foto

Děkuji, v té záplavě Brexitových úvah konečně kapka svěží rosy.R^

2 0
možnosti
ZH

V Praze mobilizujeme. Na Univerzitě infiltračního pragocentrismu absolvovalo jen letos pro účely zglajchšaltování krajských odbojů 120 tisíc studentů a studentek. Do Hradce přibývají v nenápadných hloučcích, mísí se mezi Svědky Jehovovy a dávají se nekontrolovaně do řeči s hradeckým živlem. Pokud to nepomůže, budeme nuceni Hradec obsadit, nejspíš pardubickými úředníky. RvVEU[>-];-O;-D8-o

2 0
možnosti
Foto

No, koukal jsem, že i kino Centrál bylo přejmenováno na Pragocentrál. Taky jsem si všiml, že po obvodu města vysazují pardubičtí úředníci nějaké stromky... :-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 19,53
  • Průměrná čtenost 920x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.