Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Hezky si to napsal.:-)..Mně se na tom nejvíc líbí všechny ty světový zasvěcený komentáře, a zdá se, že úplně nejvíc toho ví blogeři na idnesu.

1 0
možnosti
Foto

Však odsud se taky řídí svět, nu ni? :-)

0 0
možnosti

Tak ti mockrát děkuji, Honzo!

Nejprve za perfektní článek. K tomu není co dodat.

A potom, že jsem patrně ztratila soudnost, když tě pořád chválím.

Ale já to unesu. Ono to totiž jinak nejde.

(to, že lhát neumím už máme vyřešené:-))

1 0
možnosti
Foto

Reakce bude zdrcující. Jen počkej, zající! ;-€

1 0
možnosti
Foto

Tvůj čistý náhled na společenské dění je obdivuhodný. R^VAle bohužel se domnívám, že vše má svůj smysl, ač prospěšně či neprospěšně směřující, který není v krátkodobém historickém ohlédnutí příliš srozumitelný. Domnívám se, že kdyby nebylo migrace, muselo by nastat něco jiného, jiný pohyb. To, že vlády, politici, reagují, řeší nastalé situace podle „povahových vlastností“ svých národností, je však krátkozraké a smutné, jakoby neměli poradce, kteří by je měli... vidět „zvenku“...

2 0
možnosti
Foto

Já nemám pohyb s migrací jako takovou, ale s tím, že je nekontrolovaná a příliš masívní (a v poslední době mám vzrůstající podezření, že byla někým naplánoaná).

Jinak si myslím, že realita je taková směska smysluplného a nahodilého. Srozumitelná je asi tak jako voda pod jezem. :-)

2 0
možnosti
Foto

Je to přesné, musel jsem se dostat k ruské kultuře až po dlouhém období dekontaminace, kdy jen zaslechnutá ruština ve mne vyvolávala šílené emoce. Dnes poslouchám Rachmaninova, Prokofjeva a mazlím se s knihami Dostojevského.

Ona ta akce a reakce je universální. R^

2 0
možnosti
Foto

Jo, dokonce si myslím, že ta univerzálnost zasahuje i do ekonomie. Kdykoliv vidím nějakou reklamu v televizi, zmocňuje se mne neodolatelné nutkání si daný produkt nekoupit. :-)

A ještě k té ruské kultuře: jednou z obětí byl i skvělý Tarkovského film Stalker, který se počátkem 80. let promítal v Praze. Ale spousta lidí na něj i přes mé doporučení odmítla jít, protože byl sovětský....

2 0
možnosti

Hele, Honzo ... promysli svoji kandidaturu na prezidenta ... dam Ti vsechny sve hlasy ... baryton, tenor i bas.

1 0
možnosti
Foto

Nechci vypadat jako nevděčník, ale já sbírám spíš soprány. I když je fakt, že když je sezóna nejistá, nepohrdnu ani dobře uleželým altem. :-)

3 0
možnosti
JT

R^ A vo tom to bylo a je!

1 0
možnosti
Foto

A vo tom žádná... :-)

0 0
možnosti
Foto

To je přesně a výstižně řečeno, Honzo :) A americká média mi silně připomněla naše média při volbě prezidenta u nás...a vůbec od té doby média, ta hodně viditelná, ráda nafukují komára do velbloudích rozměrů, když jde o Zemana...tenhle boj média nemohou vyhrát a pokaždé, když začnou tlačit na pilu, voličstvo, mám pocit, reaguje obráceně. A podobně je to s uprchlickou vlnou a dalšími jevy...skoro bych řekl, že jakoby se média odtrhla od reality a začala přeceňovat svou moc ... a stejně tak některé "elity" R^

3 0
možnosti
JR

J23a14r49a 77R94a17n17k

16. 11. 2016 20:57

Bylo to na obou stranach a s tim, jak dalece bude prezident elect korektni a nebude vyuzivat lzi - zacal svou kampan Trump, proto musela prispechat Kelly Ann Conway, dodat mu na "more presidential", kdyz Giulliani mohl sirit na netu, ze Hillary ma syfilis a ruzne dalsi choroby, v CR to neslo, tady to byly reklamy a nedalo se tomu vyhnout je prepinanim. A ze celou kampan oslavovali v DUME a vedelo se, ze hackeri jsou z Rusa a Ciny.

1 1
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 19,54
  • Průměrná čtenost 920x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.