Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jakto,že tento skvostný blog má tak malou karmu?;-O

ToběR^R^R^V!!

1 0
možnosti
Foto

Někdo v propagačním oddělení zaspal... :-)

0 0
možnosti
Foto

R^ty vaše veverčí story jsou nepřekonatelné-karma a dík za pobavení;-DR^

2 0
možnosti
Foto

Bude to chtít muzikál: Weverka Story :-)

0 0
možnosti
Foto

Já mám ráda mřížkový koláč, normalizaci jsem těžce strávila, nakonec mne soudruzi umožnili studovat střední, zdravím JensihopsejR^:-)

1 0
možnosti
Foto

Já zase strávil mřížkový koláč :-)

1 0
možnosti
JP

Za normalinizace, místy až rudé jahodové proklamace, bylo třeba být velmi ostružinovitý, jinak hrozila borůvka do kádrových materiálů a ze spolehlivého Veverčáka se rázem stal kotelnový ukoptěný Kopčem. Věrní vevěrní si spolu s kamarátom Drevokocúrom žili jak v Orionce na výrobní lince Barily, večer pak zpívali u ohňů veverčí hymnu Hej hou, hej hou, nač chodit do války, je lepší doma sedět a louskat buráky - tak jim drátěná klec pranic nevadila. Spokojeně sledovali v pelíšku Tři oříšky pro veverku, Ořešák na severu, zábavný pořad o plynovodu Orenburský oříšek nebo napínavý seriál o devizách Třicet příslibů majora Zemana. A když se jim podařilo sehnat klínový řemen do běhacího bubnu, nedostatkové kešu nebo nový kožíšek z exportního souběhu, byly veverky opravdu šťastné. A to dnes není, proto ta veveří nostalgie.

2 1
možnosti
JL

Omlouvam se, mel byt plus.

1 0
možnosti
Foto

Ano ani veverky to neměly za dob minulých lehké. Zatímco některé trpěly za mřížemi, jiné (nechci jmenovat které) donášely na druhé, kradly a přisluhovaly tehdejšímu režimu. Některé z nich pak (pokud se toho dožily) převlékly kožíšky a tvářily se jakoby nic.Dnes už, doufejme, jsou si všechny veverky rovné - některé možná rovnější.

Díky za skvělé pobavení!R^;-D;-D

5 0
možnosti
Foto

Jo, převlékání kožíšků, to je zbraň strašlivá. Taková veverka v rouše veverčím dokáže oklamat i Jamese Bonda. Ten pak jen nevěřícně zírá do triedru a mumlá si "Co to tam plave ve veverce?"

Ale zase máme jazyk, co dokáže nacpat do jedné věty čtyři "ve" za sebou. Který ze světových jazyků to má?

1 0
možnosti
Foto

Tak jasně! ;-D Trpěly ty veverky, které nedostaly devizový příslib a výjezdní doložku, aby mohly opustit ponurý, na půl uschlý ořešák a přeskočit na druhý, normálně se rozvíjející, protože mezi jejich korunami to bylo zadrátováno. Ale když byl hlídající plch nadrátovaný, tak přeci jenom nějak proklouzly.

Když se jim proklouznout nepodařilo, tak si mohly od plcha koupit chybějící ořechy za bony. ;-D

6 0
možnosti
Foto

jo, ten téměř jednosměrný tok přes hranice zadrátované byl nejlepší vizitkou režimu :-)

0 0
možnosti
Foto

R^uvězněná neuvědomnělá veverka měla tu výhodu, že se ji přecejen čas občas podařilo proklouznouit mřížemi.

3 0
možnosti
Foto

Jo, ale tý indulony co na sebe musela napatlat :-)

1 0
možnosti
JL

Panečku, tomu říkám povedený return.:-)R^

5 0
možnosti
Foto

Dík. Ona to měl být původně taková douška za předchozím srpnovým blogem, ale kvůli Matykání jsem na ni zapomněl. Díky diskusi s panem Preslerem jsem ji mohl oprášit. :-)

0 0
možnosti
JS

Všiml jste si taky, že se lidi většinou hádají o volovíniia a ty podstatný věci nerozebírají, protože ty se musí bez debat řešit? :))

1 0
možnosti
Foto

Inu, zde platí odvěká moudrost: hádám se, tedy jsem

A o něco se ty lidi hádat musej. :-)

Copak na Internetu se to snese (ten se dá vykliknout), ale když se lidi hádaj o voloviny na pracovní poradě, tak je to utrpení.

1 0
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 19,54
  • Průměrná čtenost 920x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.