Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vlajka na půl žerdiR^

1 0
možnosti
Foto

Ten živý obraz "Tři palce pro Popelku" se vám podařilo secvičit znamenitě :-)R^

0 0
možnosti

Honzo, k tomu není co dodat - snad jen....díky, že jsi to napsal.

Ta skladba je jen potvrzením, že hudbou lze vyjádřit či sdělit vše...

3 0
možnosti
Foto

Vše ne, ale leccos z toho, co se nedá vyjádřit slovy :-)

1 0
možnosti
IM

I27v54a73n 43M52i31n24á15ř

23. 5. 2017 12:01

Nejhorší na celé této otřesné události je, že evropští politici projevují stále JEN pasivní rozhořčení a lítost. Máme se smířit s tím, že tyto vražedné atentáty budou již pro naší budoucnost - stálou normou ?? Asi ano, miliony nezodpovědně přijatých, muslimských migrantů - budou "dusno" v Evropě jen zvyšovat. O těžkých problémech s nimi však západní státy EU mlčí.

1 0
možnosti
Foto

No, s tou normou to tak asi bude. Kolik bojovníků ISIL v Evropě skutečně je zřejmě nikdo neví.:-/

0 0
možnosti
Foto

Tyhle hrůzy se dějí všude na světě. Lidská blbost je nepochybně universální jev. Soucítím s pozůstalými a Vám Jene karma za pěkný smutný blog.

1 0
možnosti
PK

Soucítit s pozůstalými je hezké ale spíš jde o to, jak takové zbytečné "vraždění" minimalizovat když už ne vyloučit. I maximální přitvrzení, nehledě na náklady, vyvolá při dnešní technice výbušnin větší apetit radikálů na pořádné "bouchnutí". Nebo přijmout halíkovský styl léčení problému?

1 0
možnosti
Foto

Bergersena považuju za nejlepšího žijícího skladatele. Pokud vás zaujal, tak cca před rokem jsem v blogu udělal dva výběry z něj. Je to jako soukromej, takže to má ikonku zákazu vjezdu a jméno Bergersen bude v titulu. :-)

0 0
možnosti
KK

Volební výsledky v NRW se budou přepočítávat. Přišlo totiž neobvykle mnoho stížností. V mnoha okrscích dostala AfD 0,00%. Když přepočítávali hlasy, zjistilo se, že volební lístky pro AfD byly znehodnoceny a počítány za neplatné. To jsou staré praktiky, už Hitlerovi socialisti je znali a používali.

Autore máte pravdu. Je cosi a hodně shnilého v tomto státě evropském.

7 0
možnosti
Foto

No, v tom státě je toho shnilého opravdu hodně.

Na druhé straně máme tři možnosti. Být součástí evropského státu, být součástí ruské říše a nebo se protloukat sami. Ta první možnost mi přijde pořád ještě nejlepší... EU

1 0
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 19,45
  • Průměrná čtenost 920x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.