Diskuse

I multikulturní jablíčka potřebují dozrát

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každé slovo, které dokáže i jen nepatrně zbrzdit nepřirozený vývoj by se mělo zlatě na nebesa tesat... R^ Sdílím na FB:-)

1 0
možnosti
Foto

sdílej každý s chutí usilovnou, na fejsbuku roli dědičné :-)

1 0
možnosti
Foto

Není to hezké čtení,ale čte se to hezky :-) Mistr slova se pozná R^R^

1 0
možnosti
Foto

Tak aspoň něco. :-)

1 0
možnosti

Hm...tedy ač pravdivé, moc hezky se to nečte. A napadá mě opět to, co jsi už napsal dříve. Že nejdříve se musí lidi naučit žít vedle sebe, aby mohli žít spolu. A to je tedy dlouhá míle...

Takže o tlačeni na pilu, natož plamenometu na ohřívání vztahů, nemůže být řeč.

1 0
možnosti
Foto

Hlavně to chce postupnost, aby se dalo zjistit jaké jsou dlouhodobé následky a pokud by se ukázalo, že špatné, aby byl čas z té situace vycouvat. Takhle je to tak trochu loterie, u které nikdo neví jak to dopadne. Něco jako skok do temnoty - přičemž není jasné, zda v temnotě čeká peřina a nebo hluboká propast.

1 0
možnosti
Foto

když uzraje...spadne:-)

1 0
možnosti
Foto

a ani to nemusí být daleko od stromu :-)

0 0
možnosti

Z techto temat se mi svira zaludek. Pripadam si jak leve kridlo z jedne zname pohadky. To vsechno jen v zajmu udrzitelnych zisku.

... jo ... a tu strouhu budou ctyri kopaci take kopat sest hodin. Jen jeji vykopani bude 2x drazsi .-)

3 0
možnosti
Foto

No a to nepočítáme rozmachovacího kouče, násadového specialistu, maséra, technika EET, psychoterapeuta a kopacího koordinátora. Takže deset. :-)

A ten žaludek se bude svírat hlavně příštím generacím - ono zase tak rychle to nepůjde. Ale až se to rozjede, tak už to nepůjde zastavit.

3 0
možnosti

Tady to tlačení na pilu se těžce nevyplatilo při odstranění carské despocie v Rusku, při příliš velkých ambicích jednoho národa vedeného šíleným Vůdcem. Zaplatily to životem miliony jedinců. Už se zdálo, že se věci dají do pořádku a evoluce bude postupovat svým tempem, jenže zdá se, že některým to zase nedá dobře dělat a na tu pilu začínají tlačit čím dál víc. Není divu, že se lidem, kteří to v budoucnu mohou odskákat, vkrádají do mysli obavy.

Nezvládli to vůdcové minulí, nezvládnou to ani tihle. Jen vlastně pořádně nevíme, o co jim ve skutečnosti jde, pokud to tuší vůbec oni sami.

1 0
možnosti
Foto

Tlačení na pilu je všeobecně špatná strategie. Kór v Rusku. Tam těch tlaků asi bylo víc. A snad se jednou dozvíme, jak to vlastně tenkrát bylo.

Jestli to ti naši vůdcové zvládnou bude záležet na volbách. Na rozdíl od Moskvy, Brusel ještě stále připouští demokracii. V tom je jistá naděje.

1 0
možnosti

Tak blickrýg multikulturalismu, ha, čeho se ještě dočkáme. Bez multikulturalismu by nebylo nynější svobody. Nejspíš se ještě dočkáme diktatury podnikatelských fanatiků zdravého rozumu. Egoistický individualismus je náš cíl a nikdy jinak.

1 8
možnosti

multikulturalismus může fungovat jenom tam, kde ty kultury žijí v symbióze a navzájem se obohacují, nikoli tam, kde jedna kultura chce zničit tu druhou nebo pokud jedna parazituje na té druhé ;-)

2 0
možnosti

Hezky a čtivě napsáno :-)

5 0
možnosti

Ty tři ekonomické důvody jsou pregnatně vyjádřené! Celkově z toho sociálního inženýrství, které se tu děje, mám větší děs. Budovat něco nepřirozeného vytváří jakýsi "sociální" dluh na úkor příštích generací, v kterých to podle mě přinese spíš války.

5 0
možnosti
Foto

Úroky z toho dluhu jsou hezky vidět na chování přistěhovalců druhé či třetí generace - ať ve Francii, Anglii, Německu či jinde.R^

3 0
možnosti