Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^krásné fotky zajímavý blogR^

1 0
možnosti
Foto

Díky za nákuk. :-)

0 0
možnosti
Foto

R^příští sraz je na Islandu...ideální pro motorky:-)

1 0
možnosti
Foto

S motorkama nevím, ale jinak jsem pro - tohle je rozhodně návratuhodný kus planety. Ale chtělo by to tak konec června... :-)

2 0
možnosti
Foto

R^..., mechová krajina zpevněná skalami, v ochranném modravém přístřeší oblohy, chráněná ovčími kopýtky:-)

1 0
možnosti
Foto

Odhaleno! sopky, trpaslíci ... Zdeněk Šmíd to píše jasně... trpaslíci z Islandu přicestovali se svými kotlíky až někam, kde to rozbouchali, do toho vyvřely prameny a máme tu Karlovy Vary a Marijánky...Soos...

... a tak Ty sis jel pro novou neunavenou pracovní sílu svých matematických hodin s trapsličí tváří... žejo?;-)R^ krásný blog... opravdu potěšení, Honzo:)

1 0
možnosti
Foto

No, spíš trolíci než trpaslíci. Ale je fakt, že Islanďané mají poměrně pevnou víru v to, že v těch jejich liduprázdných horách skutečně žijí elfové. A ani se jim nedivím - ty hory jsou skoro pořád zahalené v oparu a přímo to svádí ke spekulacím, co se v něm skrývá...

2 0
možnosti
Foto

R^ a na silnici nikdo, no snad jenom ty ovce. ;-):-)

1 0
možnosti
Foto

Na východ od Reykjavíku je takový cca 80 km okruh - říká se mu Golden Circle - na kterém leží gejzíry, velký vodopád i termální lázně a ten je poměrně hustě frekventovaný. Většina turistů se omezí na pohyb v něm. Mimo něj je hustota provozu velmi nízká.

2 0
možnosti

Honzo, díky moc za tenhle nápad, fotit "tak trochu jinak". A ty "vsuvky" jsou skvělé. Island je nádherný, protože jak říkají ti, co ho projeli, je zelený:-))

A ty fotky? Jsou perfektní.

1 0
možnosti
Foto

Bohužel jsme tam byli začátkem září, kdy začíná sezona dešťů, takže kvalita fotek tím utrpěla, ale jinak je to mimozemský zážitek...

1 0
možnosti
Foto

Děsivá krajina až běda. Jsou tam také nějaké lesy?

1 0
možnosti
Foto

Pár lesů tam kdysi bylo, ale Vikingové je před nějakými tisíci lety sakum pikum vykáceli, takže dost dlouho byl Island bez dřeva. Teď se Islanďané o zalesnění snaží (pár lesů jsme viděli - zejm. v západní části), ale vzhledem ke klimatu to jde ztuha. Jinak mě se ty jejich holé kopce docela líbí. Mají svérázné kouzlo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 19,53
  • Průměrná čtenost 920x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.