Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mizérie je ve více sportech - zejména těch kolektivních. Jestli to nebude tím, že se kompetentní domnívají, že se mezi několika šikovnými podaří schovat bandu nešiků z bohatých nebo vlivných rodin.

1 0
možnosti
RC

mate nejake poznatky o tom, ze by v repre hrali hraci z vlivnych rodin pouze na zaklade vlivu, nikoliv schopnosti?

0 1
možnosti
RC

Pokud se nepletu, tak jsme meli 6 vyloucenych hracu, jednoho navic na 5 minut. A jedno trestne strileni proti nam.... pisete jen o 5.

1 1
možnosti
JN

Máte pravdu, s tím jedním vyloučením do koce zápasu jich z naší strany bylo celkem 6. Což ovšem ještě více umocňuje to, jak nedisciplinovaně naši junioři i v tomhle zápase hráli.

0 0
možnosti
PD

že je reprezentační trenér asi nemůže učit bruslit a střílet, to je fakt. Ale ta nedisciplinovanost byla úděsná, viz první faul s Německem po 3 vteřinách na útočné modré...a to jde jednoznačně za trenérem

4 0
možnosti
RC

pokud se nauci hraci v mladi hrat jako cunata, tak s tim repre trener moc neudela...

0 1
možnosti
Foto

Já bych to neviděl tak černě, tým se nám během turnaje kvůli zranění dost rozpadl.Ve výčtu hokejových velmocí jste zapomněl na Finsko,ktere s hokejovou mládeži pracuje asi nejlépe...

0 0
možnosti
MB

Já bych to spíš viděl v těch tmavších barvách. Nejen dvacítka, ale i osmnáctka na tom není nijak zvlášť dobře. Pokud si pamatuju, tak v posledních cca deseti letech jedna medaile (dříve srovnatelné země Švédsko, Finsko jich mají za stejné období 6-7).

1 0
možnosti

TSM u nás zakládal Slavomír Lener a z těchto středisek vzešla většina hokejistů tzv. Zlaté generace, která sklízela úspěchy na přelomu milénia. Ještě na SP v roce 2004 z nás měli Kanaďané ve finále strach, dnes jsme obecně považováni za přijatelného (slabého) soupeře a do světové špičky už dávno napatříme. Vzpomínám si, že dříve nás malé žáčky (v osmdesátých letech) ještě trénovali hráči z A-týmu a to byla pro malé kluky velká motivace. Každý tým pak musel mít v nejvyšší soutěži (ale platilo to i pro 1.NHL) jednu juniorskou lajnu. A tak by se dalo pokračovat. Smutné je hlavně to, že např. individuální dovednosti, tedy to v čem jsme vždy vynikali, dnešní mladíci jaksi postrádají (neschopnost zpracovat přihrávku ve vyšší rychlosti, atp.):-(

2 1
možnosti
Foto

Na tabletu nebo iphonu se získá zručnost poněkud jiného ražení. Dříve byly tréninky relativně krátkými epizodami v životě naplněným podobnými pohybovými aktivitami. V mládí to byly různé "školky" s míči, skákání panáků, později nohejbal, volejbal, badminton, vybíjená...... Jak byl někde plácek, už na něm party dětí něco hrály. Koukněte dnes na takové plácky. Zejí prázdnotou.

3 0
možnosti
SB

Já jsem sám pro sebe vyřešil úpadek českého hokeje tak,m že jsem ho vzal prostě na vědomí a už me netrápí to, že nevozíme medaile, jako mě to nikdy netrápilo u sportů, v nichž jsme je nevozili nikdy. Prostě co je člověku vzdálené, to v podstatě vytěsní z mysli a netrápí ho to. Kdo má dvoupokojový byt, možná závidí jinému člověku, že ten má sice také dvoupokojový byt, ale ještě navíc s lodžií, ale už nezávidí těm, kteří mají luxusní pětipokoják s dvěma balkony a saunou. Ten rozdíl už je tak velký, že tak daleko ten majitel dvoupokojáku ani neuvažuje.

Dokud naši vozili stříbrné a bronzové medaile, mrzelo mě, že nebyly zlaté. Ale teď se prohlubuje rozdíl mezi námi a těmi nejlepšími, já už jsem to vzal na vědomí a dívám se na světovou špičku tak, jak se dívá majitel dvoupokojáku bez lodžie na pětipokojový byt s dvěma balkóny a saunou: jako na něco tak vzdáleného, že to patří do natolik jiného světa, že nemá cenu o tom ani uvažovat. A o čem člověk neuvažuje, to už ho netrápí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 39,85
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik