Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To už bych ale nemaloval fantazii ukrytou v sobě....;-)

1 0
možnosti
Foto

Fantazie tu není od toho, aby se ukrývala.

"Vylez zbabělče!" ;-D

0 0
možnosti

Umela inteligence, umele kvetiny, umele nehty, umele rasy, umela prsa, umela trava pred domy. A co deti? Maji si kde hrat?

.

Dobre vim, ze nebyt technologii, ani bychom se neznali. Nebo mozna jo. Treba bychom se potkali nekde mezi Konepulkami a Mechovem. Zrejme tedy na Kunce. Myslis, ze by umela inteligence dokazala vymyslet prirodu? Svet? Nebo dokonce paralelni svet?-)

2 0
možnosti
Foto

Fantazie ano, ale možná trochu jinak... :-/

1 0
možnosti
Foto

Fantazie vžycky "jinak". Kdyby "stejně", tak by to nebyla fantazie :-)

0 0
možnosti

Obrazy v článku jsou ve stylu desetmiliónkrát použitých postupů a takový to "přesně takhle to má správně vypadat" - klišé s vypidlikanýma detailama.

Něco jako vietnamský asijský ručníky se řvavýma barvama namalovaným tygrem na pozadí západu slunce.

2 0
možnosti
Foto

Tohle také není něco, co by se mělo rovnou pověsit na zeď. Je to nástroj na generování prakticky neomezeného počtu kompozic a konfigurací. Něco jako když se básník zasekne a použije generátor náhodných slovních spojení na "odšpuntování". I když si myslím, že do 2-3 let se AI naučí generovat něco "pověsitelného".

Soudě podle mobilního formátu obrázku bych tipoval, že Wombo je primárně určeno pro lidi, kteří uvíznou na letišti a nechce se jim zrovna hrát Tetris :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 19,45
  • Průměrná čtenost 920x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.