Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

Já mám například rád jazyk lehce zašpičatělý, s ne moc ostrou špičkou, bývá pak zbytečně moc břitký...naproti tomu jazyk příliš oblý, je zas jakoby ochuzený od inspirativních vjemů...:-)

2 0
možnosti
Foto

Tak šup, šup - rychle založit vlastní blog, než ten jazyk vychladne.

Statistiky čekají :-)

2 0
možnosti
FF

.....to víš, že jo, já ho založím a jazyk se už nevzpamatuje;-D

To radši nechám povolanějším. Nakonec, vždyť i práce diskutéra je takovou drobnou třešničkou na blogových dortech;-)

2 0
možnosti
Foto

Aha, tak ty jsi na třešinková jádra... :-)

2 0
možnosti

Moc pěknou diskusi jste tu oba rozjeli. Velmi inspirativní a poučná, se širokým tematickým záběrem. Díky.:))

2 0
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 19,54
  • Průměrná čtenost 920x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.