Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J19a39n 98H94u16r28k67a

22. 9. 2018 17:09

jo modré Straky to je honorace...a co dovedou...nadarmo to nejsou všežravci a krást a loupit je jejich živočišná nutnost..jsme jen hmyz a proto hmyze...!!

1 0
možnosti
Foto

Inu straka zůstane strakou, ať ji natřeš nazeleno nebo nafialovo :-)

2 0
možnosti
Foto

no to jsme to dopracovali;-D8-oR^

1 0
možnosti
Foto

ale v parlamentu se prý bude soutěžit o Zlatého Pštrosa :-)

1 0
možnosti
JP

V paralelní dadaistické soutěži o Hopsana roku byly ovšem výsledky zcela jiné:

1. Mokrk, 2. Sýdřeň, 3. Koprsa. Po sečtení výsledků se ovšem zjistilo, že první místo nelze Mokrkovi udělit, protože nesplňuje statut ptáka podle pravidel kodexu Mistři pěvci norimberští. A udělali s ním krátký proces (tzv. Druhý norimberský proces). My, cimrmaniaci ovšem víme, jak nespravedlivé je vyřazení ze soutěže, protože stejně tak kdysi vyřadili ze soutěže ČT o Největšího Čecha Járu Cimrmana, který s přehledem tehdy vyhrál hlasování. S trapnou výmluvou, že se nejedná o skutečnou historickou postavu! Neznali ani jeho pověstný výrok: Ano, neexistuji, a budu na toto téma mít v neděli přednášku v hospodě Na mýtince.

2 0
možnosti
Foto

Aby nedošlo ke zmatení čtenářů, jen bych poznamenal, že soutěžící č. 3 je v Západních Čechách známější pod jménem Jan Sladký Kozina.

Zvěsti o nápaditých kreacích tohoto chodského tanečníka šířily se krajem jako povodeň (jeho čakanový tanec prý učaroval i prapradědečkovi Arama Chačaturjana) a nelze se tedy divit, že Kozina záhy obdržel nabídku, aby vedl katedru teoretického hopsání na Západočeské Univerzitě v Plzni.

Kozina byl ovšem zvyklý používat chodské nářečí i v úředním styku a do Plzně zaslal stručnou depeši v tomto znění: "Je nezbytno haby každá huniverzitní diplomka byla halespoň z poloviny hopsaná, čímž se husnadní její hoponentura."

Bohužel při překladu vzkazu do češtiny došlo k politováníhodnému nedorozumění a s následky se v Plzni potýkají dodnes. Když se proděkan Lomikar o problému s opisováním dozvěděl, pokusil se samozřejmě celou záležitost zamést pod gobelín a v rámci ututlání nominoval Kozinu jako sólistu pro veřejné provedení "vzdušného tance" na domažlickém náměstí.

http://www.encyclo.co.uk/meaning-of-Air-Dance

Mimochodem, ještě jedna jazyková zajímavost: samo slovo "habilitace" není nic jiného než chodská verze anglického slovíčka "ability" (schopnost).

2 0
možnosti

Ovšem Luka Modrič absolutní špica;-D

1 0
možnosti
Foto

Jo jo, kam se hrabe CR7 :-)

0 0
možnosti
Foto

;-DVon ho nakonec ten Kája nedostal?8-o8-o To se nestává často.

1 0
možnosti
Foto

Dostal ho Kájínek, za to jak bručel v base... :-)

5 0
možnosti
Foto

Moc pěkný ptákoviny!;-D;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Jo, na to mě užije... :-)

1 0
možnosti
Foto

R^tvůj inteligentní nápaditý humor mě vždy dostane:-)

2 0
možnosti
Foto

Mě zase dostane to, co je u nás krásných míst :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 19,54
  • Průměrná čtenost 920x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.