Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Bohužel, případná vzpoura votroků proti byrokracii by ničemu nepomohla, copak votroky může vést nějaký Spartakus nebo dokonce Slaviakus? To by se hanbou propadli do Baníčku poddolovaného. A k tomu TV seriálu - ten už natočen byl, sice pod matoucím názvem Třicet případů majora Zemana, ale major Hradec tam zaujímá velice významnou kontrarozvědnou roli. Co tedy zapojit do procesu výstavby stadionu např. BIS? Stačí vpašovat do výročky BIS kritiku zatuchlého stadionového panslovanství a hned se začnou rojit ministři, aby ten relikt vyřešili. Tak šup, ať se práší za Gočárem!

1 0
možnosti
Foto

A což teprv kdyby se nenápadně rozneslo, že do základů Malšovického stadionu byl omylem zabetonován jistý článek Ferdinanda Peroutky. To by se začalo kopat natotata. A v Hradci by se pak mohlo skandovat "Kam se hrabou BISky na Sebrané spisky". Jistě není náhoda, že epizoda majora Zemana z roku 1960 (kdy se v Malšovicích začalo stavět) se jmenuje "Prokleté dědictví".

Ovšem se vzpourou Votroků v době bruselské to vidím černě. To máte dvacet tisíc žádostí o sundání okovů, 50 studií zda pot z našich svalnatých paží neznečišťuje životní prostředí, 200 výjimek pro provoz trigy na dálnici, deset tisíc povolení k nošení kyje pod oděvem, a navíc bychom stejně nedostali dotace na brnění, protože nesplňujeme kvóty na procentuální zastoupení votrokyň.

A tak asi dopadneme stejně jako římští votroci. Náš stadion zchátrá a stane se turistickou atrakcí. A tak nás může alespoň těšit, že za 300 let budou do Hradce jezdit amíci i číňani a digitálními foťáky zabudovanými v očích si budou fotit hradecké Koloseum :-)

0 0
možnosti
Foto

bych taky přijel pomoct...když přijedeš taky:-)

2 0
možnosti
Foto

už si brousím krumpáč :-)

1 0
možnosti
TG

R^;-)

Nejen prototo, že jsem hradecký patriot, jsem optimista. Pokud půjde vše správným směrem, objekt se dostane do pozornosti slavných filmových studií a filmové štáby budou o ruinu pod lízázky tvrdě bojovat a přinesou městu nejen peníze, ale i trvalou slávu.Vzpomeňme si, jaké filmy se točili ve starém Mostě: Boj o Moskvu(1985), Signum laudis (1980), Na západní frontě klid(1979), Jatka č.5 (1971), Most u Remagenu (1969).

3 0
možnosti
Foto

Jo, nějaký katastrofický film by se tam mohl natočit. A za podzimních mlh by se snesl i nějaký ten horor o zombiích. Ony by se teda horory daly kolikrát točit i na trávníku, třeba "Mlčení píšťalek" nebo "Spalovač šancí" :-)

1 0
možnosti

V kuoláru Salónu republiky se šušká, že rekonstrukce fotbalového stadiónu se zadrhla na dodavateli lízátek. Původní výběrové řízení, kterého se zúčastnily všechny známé lízátkové firmy (namátkou Cvrček, Lollipop, Hors), bylo napadeno španělským gigantem Chupa Chups.

2 0
možnosti
Foto

Ano, tam došlo ke sporu s koncernem Chupa Chups o reklamu na žvýkačky:

>> Když je v Hradci vedro, zachrání vás Pedro. [>-]

Její španělská verze totiž na bilboardech v Madridu zcela selhala.

>> Cuando hace demasiado calor en Hradec, Pedro te salvará EU

1 0
možnosti
MP

Jára Cimrman říká, že kdo seje květák, sklízí karfiól, což trochu koliduje s frustrační kompozicí, ale kdo ví, co v Hradci vlastně zaseli ;-DR^

3 0
možnosti
Foto

Na adresu hradeckého stadionu Cimrman vizionář poznamenal:

"Možná si říkáte, proč taky nepřemýšlím. To proto, že já to organizuju." :-)

3 0
možnosti
Foto

Nová hala pro Sáblikovou, článek o ní vyšel na iDnesu dnes 1 minutu po půlnoci, se mi zdá být ještě lepší věc, viz

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/strahovsky-stadion-sablikova-rychlobrusleni-demolice.A190326_163206_domaci_onkr

Vtipkovat vám všem jde. Nejlepší april století však je brexit, ten již asi hned tak někdo nepřekoná. Dnes se o něm v britském parlamentu bude opět hlasovat. To, že se bude hlasovat, prý myslí vážně.

1 0
možnosti
Foto

Ten Brexit dospěl do takové absurdity, že Telegraph dnes Brity nabádá, aby se vyvarovali žertíků, protože by se mohly zvrhnout v paniku či vykupování obchodů.

https://www.telegraph.co.uk/politics/2019/03/31/april-fools-jokes-banned-amid-fear-panic-buying-brexit/

Ale jak znám Brity, tak ono je klidně možné, že ten článek sám je aprílem... :-)

0 0
možnosti
Foto

;-D;-D hvězdářský dalekohled přiložen a tak tě mam na tu dálku přečteného...že ty ten Hradec miluješ jako já a jsou ti některé věci na něm líto, hmm?;-) pobavilo mocR^

1 0
možnosti
Foto

Však já jsem průhledný jako lesní studánka.

Tak hlavně abychom na sebe moc nežárlili... :-)

1 0
možnosti

Tedy napsaný je ten hradecký stadiónový horror perfektně.

Škoda, že ten titulek zpochybňuje dnešní datum.

2 0
možnosti
Foto

Tak třeba se Bůh Aprílu slituje a vnikne nějakýmu šejkovi, aby to dal do kupy... :-)

1 0
možnosti
RP

Karma.!R^Hradec je stále salon republiky ... ale stadion a vše kolem jeho nové přestavby je ostudaRv.

3 0
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 19,54
  • Průměrná čtenost 920x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.