Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Politická řeč, zrovna před chvílí: "otázka nezní, jestli je na vině ministr obrany nebo vnitra, ale zda je na vině tato vláda či předchozí vláda nebo předminulá vláda.":-)

Pro vásR^

A dovolím si připomenout Karla Čapka a jeho Chválu řeči české...."řeč je duše a vědomí národa"

2 0
možnosti
Foto

To u kanibalů v Africe mají úplně jiné starosti:

"otázka nezní, jestli je na víně ministr obrany nebo vnitra..."

Ten Čapek mi připomněl jiný jeho citát:

"Nemáte-li dostatek vlastního ducha, pořiďte si ducha doby"

(a Vám díky za návštěvu)

2 0
možnosti
Foto

No vida, ještě párkrát to proženete strojem a z výsledků sestavíme blog Trhák. Nacpeme tam všechny ty frajery, co lámou karmické rekordy, navrch přihodíme nějakou pikošku ze slovníku prezidenta a to by bylo, aby se nám nenarodil hit!R^

3 0
možnosti
FF

Nerad bych hovořil za nepřítomné půlnoc mající, jen bych rád připomněl, že předseda filozofické jednoty "Košile, zuby, písek" nekráčí, jak jsem si všiml, pošlapanou karmickou cestou.

5 0
možnosti
DT

Jako vždy - zajímavé. R^ Blogy bych viděla jako zboží - ve smyslu poptávky a nabídky má každé zboží svého kupce, respektive každý takový politický blog si najde své publikum. 

Skvělá věc, skvělý nápad, vaše statistika. R^:-)

3 0
možnosti
Foto

To je zajímavá myšlenka. R^

Celá tenhle server je vlastně jedno velké tržiště myšlenek. Někdo prodává konfekci z velkoprodukce a někdo jiný má zase malý butik s ručně malovanými šátky. Někdo prodává solidní zboží a někdo šunt, který nevydrží do druhého dne. Někdo se osobně dohaduje s kupujícími jak někde v kuvajtském bazaru a někoho jiný si zase vystaví zboží a nechá kupující tápat po krámu... :-)

6 0
možnosti
Foto

Též se přikláním k tiskovému prohlášení Františka a navíc ve skrytu duše doufám, že články takovéhoto typu publikujete ještě na jiných stránkách, neboť by možná spousta lidí průměrně vzdělaných lépe porozuměla současnosti a lépe se smířila s nepřehlednámi událostmi kolem nás, upevnila svůj názor na dění kolem.R^A lépe by se jim žilo...jako nám tady s Vámi:-)

3 0
možnosti
Foto

No, nevím zda je statistika nejlepší cestou k nápravě společnosti. Tuhle sérii si dělám více méně pro vlastní plezír, protože mě matematická lingvistika zajímá.

On pravdu Vám dneska nikdo neřekne - ani já. Spíš to chce číst názory z jedné i druhé strany a pokusit se v tom najít nějakou individuální rovnováhu argumentů, která Vám subjektivně vzato bude rezonovat s tím co vidíte vlastníma očima.

3 0
možnosti

Ten úvod je moc dobře napsaný - jako obvykle. Výroků pana Wericha by se k tomuto blogu hodilo víc. Jinak bych se přiklonila k vydanému komuniké F.Flisenského, neboť s ním, zcela výjimečně, bezvýhradně souhlasím. Tobě dík za tak obsažný blog.R^

4 0
možnosti
Foto

Jo, škoda že Werich nemůže komentovat to co se aktuálně děje.

Myslím, že z momentální generace nemá nikdo tu správnou směsici sarkasmu, nadhledu a laskavosti.

3 0
možnosti
FF

Dle mého názoru, velice pěkně napsáno, Honzo a doufám, že budeš v zaujálech. Stojím za vším cos napsal.  Moudrost Jana Wericha v Úsměvech klauna je jedna z mnoha o kterých mnoho lidí přemýšlí, a které jen neumí tak trefně formulovat.

K tomu, co se týká statistik politiků, bohužel nemám co říci. Patřím do společenství, které sem chodí pro zvláštní druh humoru, nezúčastněnému se může zdát možná až infantilní, ale já osobně jsem za něj rád, tříbí mou mysl, učí ji a doplňuje slovní zásobu. Nemíním se nesmyslně dohadovat v politických tahanicích, které zde stejně nic nevyřeší. Lidé jsou s malými obměnami neměnně rozděleny na dva tábory, tak co už. Není zde žádný charizmatický tahoun, jak dokládají tvé statistiky, kterým jsem však, a za to se omlouvám, nevěnoval patřičnou pozornost.

Tvrzením zdar a chrámům zvlášť!

4 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno já jsem si tento blog ponechal (poté co jsem si ho v podstatě nedopatřením založil) hlavně proto abych si procvičoval češtinu, ve které se začínají objevovat nepříjemně velké díry.

Statistiku klidně přeskoč. To je jen taková moje oblíbená hračička :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 19,54
  • Průměrná čtenost 920x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.