Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprostý souhlas a karma! R^

Za úplně nejhorší považuji, pokud někdo diskusních a argumentačních faulů používá zcela vědomě a cíleně. Napadá a rádoby "sofistikovaně" uráží a dehonestuje ostatní a ještě se tím sám "královsky baví". Rv

(Tady v diskuzích na blozích mají takoví jedinci dle mého názoru a mnoha neblahých zkušeností bohužel nezřídka velkou podporu od "názorově spřízněných" administrátorů)

6 0
možnosti
Foto

Jak říká klasik - v lásce a ve válce je dovoleno vše. A diskuse jsou v podstatě takovou malou informační válkou. :-)

0 0
možnosti
SB

Nejkouzelnější je, že například ze závisti je někdy obviněn i člověk, který kritizuje zesnulého politika. Já jsem několikrát byl označen za závistivce, když jsem psal, co se mi nelíbilo na politice Václava Havla.

Ještě bych pochopil, kdyby si někdo za Havlova života myslel, že mu závidím jeho peníze, věhlas, do roku 2003 i funkci nebo cokoli jiného, ale co mu asi tak mohu závidět poté, co on zemřel a já jsem dosud tady?

Jestliže posmrtný život neexistuje, nemohu mu závidět nic, protože už nic nemá.

Jestliže posmrtný život existuje, tak mu ho závidět ne že nemohu, nýbrž nemusím, protože mě jednou čeká také.

2 0
možnosti
Foto

No, ona se ta závist (i nenávist) dá v podstatě navléknout na cokoliv... I to je důvod proč tyhle dvě nálepky moc nemiluju :-)

1 0
možnosti
Foto

Poslanec Lubomír Volný (ten, co obchoduje s chudobou, byť byl zvolen proto, protože má v programu boj proti obchodu s chudobou) vydělává peníze velice nečestně, z těch vydělaných peněz si zaplatí kampaň do parlamentu a stane se poslancem. Co tam takový člověk asi bude dělat? K obchodu s chudobou se člověk musí mentálně, morálně, lidsky propracovat... On vydělává a zákony mu to nezakazují, když to zákony nezakazují, tak je to povolené, tak mě napadá, kdyby na jeden celý den nějakou administrativní chybou by vypadl zákon, který zakazuje vraždění, tak bychom se tu ten jeden den vraždili a druhý den dělali jako že nic?

3 0
možnosti
Foto

Ono bohužel postihnout pomocí zákonů všechny aspekty lidské nepravosti je takřka nemožné a vždycky se najdou další, kteří toho budou využívat.

Proto jsem velkým zastáncem lokalizace - tedy aby se většina věcí řešila na co nejnižší úrovni. Jakmile totiž systém překročí určitou míru komplexity, tak se příležitosti k jeho dojení znásobují, protože je ze své podstaty neprůhledný.

0 0
možnosti
JH

Docela ráda bych Vám připomněla, jaký klacek jste držel ještě před pár minutami v ruce:

https://flaska.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A171101_631614_blogidnes&razeni=vlakno

Tomu říkám vrchol pokrytectví:-/

6 1
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 19,54
  • Průměrná čtenost 920x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.